Antalya Orman Yangını - L7k9xl5ixcvi3m / Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı.

Antalya Orman Yangını - L7k9xl5ixcvi3m / Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı.. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen.

Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı.

7q Tkgpz3x6iim
7q Tkgpz3x6iim from cdn1.ntv.com.tr
Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı.

Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Antalya Da Orman Yangini Son Dakika Haberleri
Antalya Da Orman Yangini Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı.

Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Antalya Da Orman Yangini Haberi Son Dakika Haberleri
Antalya Da Orman Yangini Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 1100 antalya yangın. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama